www.vipergirls.monster willing sluts in the club.
ΕκδηλώσειςΕπικαιρότηταΧωρίς κατηγορία

Επιτυχημένη η εκδήλωση της “Ανταρσία στο Λιμάνι”- Δυνατά μέχρι τις εκλογές!

By 14 Απριλίου 2019 No Comments

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων και του ψηφοδελτίου της «Ανταρσία στο Λιμάνι», το Σάββατο 13 Απρίλη στην αίθουσα της 2ης δημοτικής κοινότητας. Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι σε ένα αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, με συμμετοχές που αποτυπώνουν όλες τις μάχες που έδωσε και συνεχίζει να δίνει η αντικαπιταλιστική αριστερά στον Πειραιά.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντώνης Αλφιέρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ιδιωτικός υπάλληλος από την Πειραϊκή που οι κάτοικοί της προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στην καταστροφή της απο το Master Plan της Cosco. «Πρέπει να δέσουμε τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Πειραϊκής με τους αγώνες των λιμενεργατών που διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις ενάντια στο κάτεργο που προσπαθεί να στήσει σε όλη την πόλη η κινέζικη πολυεθνική, διεκδικώντας την επανακρατικοποίηση του Λιμανιού». Η Μαρία Ανδρέου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, εκπαιδευτικός και υπεύθυνη της ΚΕΕΡΦΑ Πειραιά αναφέρθηκε στη δράση της «Ανταρσία στο Λιμάνι» ενάντια στον Ρατσισμό και τους νεοναζί της Χ.Α. «Οι κάτοικοι του Πειραιά έδειξαν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες από την πρώτη στιγμή που αυτοί έφτασαν στο λιμάνι. Με τη δύναμη του εργατόκοσμου του Πειραιά καταφέραμε μέχρι τώρα να σταματήσουμε τους νεοναζί κάθε φορά που προσπάθησαν να βγουν δημόσια και να σπείρουν το δηλητήριο τους στην κοινωνία. Έτσι θα συνεχίσουμε για να ξηλώσουμε το τελευταίο τάγμα εφόδου και να κλείσουμε τα γραφεία που ακόμη διατηρεί η νεοναζιστική συμμορία». Η Ξένη Κεσίνη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, δικαστική επιμελήτρια, μίλησε για τα προβλήματα και τους αγώνες των γυναικών. «Η φετινή 8 Μάρτη, που οργανώθηκε απεργιακά για πρώτη φορά φέτος, ανέδειξε τα ζητήματα της διάλυσης του κράτους πρόνοιας που έφεραν τα μνημόνια, φορτώνοντας κι άλλα βάρη στις πλάτες των γυναικών. Το πρόβλημα της έλλειψης κοινωνικών δομών είναι ιδιαίτερα έντονο στην πόλη του Πειραιά».
Ακολούθησε η ομιλία του Θανάση Διαβολάκη, υποψήφιου δήμαρχου της «Ανταρσία στο Λιμάνι», οικονομολόγου και μέλος του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Ξεκίνησε με τη σημασία των δημοτικών εκλογών που δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο που έδωσε και δίνει μάχες ενάντια στα μνημόνια να εκφράσει τη διάθεσή του να συνεχίσει, δυναμώνοντας την Αντικαπιταλιστική Αριστερά. Για τον Πειραιά τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει την προσπάθεια του μεγάλου κεφαλαίου να κυριαρχήσει στην πόλη. Αυτό εκφράστηκε από τη μια με την ανάδειξη των Μώραλη- Μαρινάκη στη Δημοτική Αρχή κι από την άλλη με το ξεπούλημα του ΟΛΠ στην Cosco. Έτσι, ο Πειραιάς γίνεται πηγή κερδοφορίας για τα επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά αβίωτος για τους κατοίκους του. «Οι τρείς βασικοί διεκδικητές του Δήμου κκ. Μώραλης, Βλαχάκος, Μπελαβίλας ουσιαστικά αποδέχονται το master plan της Cosco. Το δικό μας master plan είναι η επανακρατικοποίηση του ΟΛΠ χωρίς αποζημίωση στην κινέζικη πολυεθνική, λιμάνι δημόσιο με εργατικό- λαϊκό έλεγχο». Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα προβλήματα της πόλης, ξεκινώντας από το υψηλό χρέος του Δήμου. «Το έχουμε ήδη πληρώσει και θα συνεχίσουμε να το πληρώνουμε με 7,5 εκ. ευρώ το χρόνο για τα επόμενα 25 χρόνια. Η δική μας πρόταση είναι η διαγραφή του. Ο Πειραιάς είναι εγκαταλειμμένη και υποβαθμισμένη πόλη, από το κέντρο μέχρι τις γειτονιές του. Χρειάζεται σημαντικά έργα υποδομής, όπως αντιπλημμυρικά, περισσότερο πράσινο, χώρους αθλητισμού και πολιτισμού με ελεύθερη πρόσβαση, καθαριότητα, καλύτερη συγκοινωνία, σχολεία, νοσοκομεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς. Μπορούμε να αγωνιστούμε για όλα αυτά και να τα κερδίσουμε. Η πρόταση της «Ανταρσία στο Λιμάνι» είναι πρόταση αγώνα για έναν Πειραιά στα χέρια των εργαζόμενων κατοίκων του. Σε αυτό τον αγώνα καλούμε όλες και όλους», τόνισε παρουσιάζοντας τους 35 πρώτους υποψήφιους του σχήματος.
Ακολούθησε πλούσια συζήτηση, στην οποία πήραν μέρος η Διονυσία Πυλαρινού, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος για τον Πειραιά με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική», η Βρούσο Ευγενία από την Αλβανική κοινότητα και υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Ο Κώστα Παπαδάκης, δικηγόρος της πολιτικής Αγωγής στη δίκη της X. A. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», η Κατερίνα Θωίδου, υποψήφια δήμαρχος στη Νίκαια. Η Δήμητρα Βήνη και η Κατερίνα Σταύρου από το κίνημα των κατοίκων της Πειραϊκής ενάντια στην επέκταση της Cosco που κάλεσαν όλους στην κινητοποίηση την Παρασκευή 19 Απρίλη στις 7μμ στην πλατεία Κοραή. Ο Γιάννης Λειβαδάρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ των εργαζόμενων στον δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας και η Τιάνα Ανδρέου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος και αναπλ. μέλος του ΔΣ των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες από τα δημοτικά σχήματα «Ανταρσία στην Κοκκινιά» και «Εκτός Πλαισίου» σε Κερατσίνι- Δραπετσώνα και το περιφερειακό σχήμα «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική».
Με την επιτυχία της εκδήλωσης η «Ανταρσία στο Λιμάνι» μπαίνει στον τελευταίο μήνα για τις εκλογές στις 26 Μάη με όλες τις δυνάμεις και ανοιχτά τα πανιά της για να τα πάρουμε όλα πίσω, για το δικό μας Πειραιά, πόλη του αγώνα και της ανατροπής, του αντιφασισμού και της αλληλεγγύης.

Leave a Reply

http://xlxx.live