www.vipergirls.monster willing sluts in the club.
Επικαιρότητα

Σκηνές “δημοκρατίας” από το Δημαρχείο του Πειραιά…

By 21 Απριλίου 2019 No Comments

Ανακοίνωση για τα γεγονότα της Πέμπτης 18/4/19

Σκηνή 1η
Παρέμβαση στο γραφείο του δημάρχου κ. Μώραλη πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης εκπρόσωποι των κινήσεων πολιτών και των φορέων που καλούσαν στη συγκέντρωση της Παρασκευής 19/4 στην πλατεία Κοραή, ενάντια στα σχέδια επέκτασης της Cosco. Ο λόγος, ότι ο δήμαρχος ουσιαστικά απαγόρευσε τη συγκέντρωση, αρνούμενος να παραχωρήσει χώρο και ρεύμα. Με τη δικαιολογία ότι ο κ. Μώραλης απουσίαζε, έγιναν δεκτοί από τη γραμματέα του, η οποία εναλλάξ υποστήριζε ότι δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις σε προεκλογική περίοδο ή ότι δεν υπάρχει ηλεκτρολόγος για να συνδέσει ρεύμα. (Την Παρασκευή τελικά βρέθηκαν δύο ηλεκτρολόγοι που ήλθαν, με εντολή του δημάρχου, να κόψουν το ρεύμα, ενώ η συγκέντρωση ήταν σε εξέλιξη). Ο επικεφαλής της “Ανταρσία στο Λιμάνι” Θανάσης Διαβολάκης, που συμμετείχε στη διαμαρτυρία εκπροσωπώντας το Σωματείο του, σχολίασε ότι “οι εκλογές δεν αναστέλλουν το Σύνταγμα, που κατοχυρώνει το δικαίωμα των πολιτών να συνέρχονται και να διαμαρτύρονται. Άλλωστε, δεν έχει ακόμα ανοίξει η προεκλογική περίοδος. Η απόφαση του κ. Μώραλη είναι αυταρχική και αντιδημοκρατική και πρέπει να αλλάξει.” Η απάντηση της γραμματέας του δημάρχου ήταν “Δεν μπορείτε να μιλάτε εσείς για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, από τη στιγμή που δεν δέχεστε την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη διαπαραταξιακή επιτροπή για τις εκλογές”. Έτσι λοιπόν: δημοκρατικό να μην επιτρέπεις στους κατοίκους της πόλης να κάνουν συγκέντρωση, δημοκρατικό και να καλείς τη νεοναζιστική συμμορία στη διαπαραταξιακή επιτροπή. Περίεργη άποψη για τη δημοκρατία έχουν εκεί στον 7ο όροφο του Δημαρχείου.
Κατανοητή η αυταρχική συμπεριφορά και ο φόβος απέναντι στις λαϊκές αντιδράσεις, εφόσον ο δήμαρχος είναι ανεπιφύλακτα υπέρ της «επένδυσης» της Cosco, αλλά το ότι δεν τηρεί καν τα προσχήματα, αυτό είναι ανοιχτό σε ερμηνείες.

Σκηνή 2η
Αμέσως μετά. «Διαπαραταξιακή επιτροπή», για τον καθορισμό λεπτομερειών σχετικά με την προεκλογική περίοδο. Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται και ομάδα τραμπούκων νεοναζί, σε κλασικό στυλ νυχτερινών μπράβων. Κάποιοι από αυτούς, όπως ο επικεφαλής τους, γνωστοί για τις επιθέσεις τους ενάντια σε αντιφασίστες στον Πειραιά. Φυσικά κανένα πρόβλημα από τις δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου» για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας. Ο κ. Μώραλης ξανά άφαντος.
Ο επικεφαλής της “Ανταρσία στο λιμάνι” παίρνει το λόγο πριν τη διαδικασία, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι προσκλήθηκε η εγκληματική συμμορία και επισημαίνει το προφανές: “Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει συζήτηση για καμία – έστω και κατ’ επίφαση – δημοκρατική διαδικασία παρουσία υπόδικων χρυσαυγιτών. Κανένας δημόσιους χώρους σε δολοφόνους ναζιστές, καμιά διευκόλυνση εκ μέρους του Δήμου. Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας με απόφασή του αρνήθηκε να παραχωρήσει οποιοδήποτε χώρο στην εγκληματική οργάνωση της “Χ.Α.”. Σας καλούμε να απομακρύνετε τους τραμπούκους, εχθρούς της δημοκρατίας από το χώρο”. Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου ψελλίζει κάτι για “το νόμο, ο οποίος προβλέπει…” Οι ναζί προκλητικοί, βρίζουν, φωνάζουν, τραμπουκίζουν. Η αντιπροσωπεία της “Ανταρσία στο Λιμάνι” αποχωρεί με συνθήματα «Έξω οι φασίστες από τον Πειραιά». Η εκπρόσωπος του ΚΚΕ κα. Παντελάκη εξηγεί την αντίθεσή της, ζητάει να έλθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποχωρεί επίσης. Το ίδιο κάνουν και οι εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών “Όχι λιμάνι στην Πειραϊκή”. Αργότερα μάθαμε ότι αποχώρησαν και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής του κίνησης.
Συμπερασματικά, ο δήμαρχος, μέσω των εκπροσώπων του, είναι ενάντια στους κατοίκους που διεκδικούν απέναντι στην Cosco – έβαλε τα συνεργεία καθαριότητας να εξαφανίσουν τις αφίσες για τη συγκέντρωση από το κέντρο της πόλης – και την ίδια ώρα επιτρέπει στους, υπόδικους για επιθέσεις και δολοφονίες, ναζί να το παίζουν “νόμιμο πολιτικό κόμμα”.
Το πρωινό της Πέμπτης ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικό για τους δύο κόσμους που συγκρούονται στον Πειραιά – και στην αρένα των δημοτικών εκλογών.

Leave a Reply

http://xlxx.live